Alfa Network WiFi-Camp Pro2 Set Tube N Antenne + R36A Route… – Nederland


Opvolger van de reeds bekende Alfa Network CampPro Wifi en HotSpot V2, complete Wi-Fi oplossing voor campers, caravans en jachten. Als het aangeboden Wifi signaal niet toereikend is kun je het met deze set toch ontvangen, dit komt door de gevoelige antenne van 9dBi .

Alfa Network WiFi-Camp Pro2 Set Tube N Antenne + R36A Router

220 volt én 12 volt aansluitingen meegeleverd.

 

Eigen wifi-netwerk in en om camper, boot of caravan met de WiFi-Camp Pro2 wifi extender & router. De de opvolger van de immens populaire WiFi-Camp Pro van fabrikant Alfa Network. Dit is dé wifi-antenne en router voor op en rondom de camper, caravan en boot. De WiFi-Camp Pro2 verspreidt het aangeboden wifi-signaal, waardoor u met verschillende gebruikers en devices probleemloos gebruikmaakt van een krachtig wifi-signaal.

De wifi-extender en router vangt het internetsignaal dat de camping of een hotspot aanbiedt en verspreidt het met zijn eigen krachtige router. U heeft uw eigen snelle draadloze netwerk rondom camper, caravan of boot.

 

Tot 2 keer zo snel: 300 Mbps
Met de nieuwe WiFi-Camp Pro2 heeft u dubbel zoveel bandbreedte beschikbaar. Een operationele snelheid van het doorgegeven optionele WiFi signaal zal nooit meer dan 3 tot 5 MB zijn. Op zich geen ramp omdat het aangeboden signaal vaak gedeeld wordt en openbare WiFi netwerken beperkte bandbreedte aanbieden. Haalde het vorige model snelheden tot 150 Mbps, de WiFi-Camp Pro2 haalt met behulp van de 802.11n router (R36A) een internetsnelheid tot maar liefst 300 Mbps. Perfect om bijvoorbeeld met verschillende gebruikers en devices tegelijk te genieten van audio en video via internet.

 

Snel wifi aan de praat met de WiFi-Camp Pro2
Het installeren van de WiFi-Camp Pro2 is eenvoudig met de Nederlandse installatiehandleiding. U doorloopt de nieuwe, vereenvoudigde installatiewizard en koppelt het aangeboden wifi-signaal. Vervolgens maakt u op meerdere apparaten tegelijk (laptops, tablets, smartphones) gebruik van draadloos internet. Het bereik van de router is groot, de WiFi-Camp Pro2 verspreidt in een ruime straal rond uw boot, caravan of camper wifi.

 

Gevoelige 9 dBi antenne
De WiFi-Camp Pro2 heeft een gevoelige omni-directionele 9 dBi antenne, die het aangeboden wifi-signaal moeiteloos en zonder storingen ontvangt. De antenne is ontworpen voor outdoor-gebruik, u monteert hem buiten op of aan uw camper, boot of tent. We raden u aan om de verbinding tussen de Omni-antenne en Tube-U(N) af te sluiten met de meegeleverde waterafstotende tape.

 

óók 12V aansluitkabel standaard bijgeleverd
Ten opzichte van zijn voorganger is er nog een belangrijk verschil. Voorheen was de 12V aansluitkabel optioneel, bij de WiFi-Camp Pro2 wordt de kabel standaard meegeleverd. U heeft dus én een 220V aansluitsnoer én een 12V aansluitsnoer meegeleverd.

 

Compatibel met PEAP en EAPMSCHAPV-2
Gebruikmaken van internet hotspots is geen enkel probleem. U verbindt de WiFi-Camp Pro2 wifi-extender/router met een hotspot en verbindt al uw apparaten draadloos met internet.

 

Open source router software (OpenWRT)
De routersoftware van de R36A is de Linux-gebaseerde OpenWRT open source software. Deze software biedt programmeurs, wizzkids en andere liefhebbers mogelijkheden om deze software aan te passen, uiteraard geheel op eigen risico.

 

Inhoud van het pakket

 ● WiFi-Camp Pro2 R-36A extender Router
 ● Bijbehorende Omni RP-SMA antenne
 ● 12V DC netadapter
 ● Spanningssnoer om de WiFi-Camp Pro2 mobiel te gebruiken
 ● Tube-U(N) USB Outdoor signaalontvanger
 ● AOA-2409TF Outdoor Omni-antenne
 ● Waterafstotende tape om de Omni-antenne waterdicht aan te sluiten op Tube-U(N)
 ● 5m USB kabel om de Camp Pro met de Tube-U(N) te verbinden
 ● Nederlandstalige installatiehandleiding

 

Wordt inclusief HotSpot en tevens iOS geschikte firmware uitgeleverd.

 

Belangrijkste kenmerken:

 ● Compatible met USB 1.0, 1.1 en 2.0
 ● Kan overweg met datasnelheden tot 300 Mbps, in de praktijk beduidend lager door externe factoren, praktijk snelheid via WiFi maximaal 3 tot 5 MB/s. 
 ● Ondersteund WPS
 ● Compatible met de 2,4 GHz frequentieband, MIMO (Multiple Input Multiple Output)
 ● Ondersteund de volgende encrypties, 64/128-bit WEP, WPA (TKIP met IEEE 802.1x) en AES.
 ● Ondersteuning voor Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 10, Apple Mac en Linux.
 ● Ondersteund 802.11b/g/n.

Diverse accessoires optioneel verkrijgbaar, te denken aan bevestigingen zoals een marine mount, zuignap, muurbevestiging of rail klem. 

Satellietwinkels van CardWriter al 15 jaar!

Bezoek onze vestiging of bestel eenvoudig via onze webwinkel.

 ● Satellietspecialisten
 ● CanalDigitaal “Excellent” Dealer
 ● Officieel JOYNE Partner
 ● óók fysieke winkel
 ● ruime voorraad
 ● eigen installatiedienst
 ● uitsluitend gecertificeerd personeel
 ● Nederlands keurmerk
 ● uitsluitend originele producten!

CardWriter in Zoetermeer
Blauw-roodlaan 26 – 28
2718 SJ  Zoetermeer
telefoon: 079 82 00 387

bezoek onze website:

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4718050305704
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Alfa Network
 ● Type: Netwerkkaart
 ● Import prijs: € 129,00

Bekijk de website van de adverteerderSource link