Circuit, verblijf in een clubhotel of cruise, een eer om te reizen zoals je wilt. : Diensten | Schoonmakers en Glazenwassers

Circuit, verblijf in een clubhotel of cruise, een eer om te reizen zoals je wilt. : Diensten | Schoonmakers en Glazenwassers – Gratisadvertentieplaats.nlN.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 24 Jul. 2020, 22:50:28
  • 44216 x


 

Omschrijving

Ik ben zeer tevreden over het werk dat is gedaan om mijn probleem op te lossen. Efficiëntie, snelheid, vriendelijkheid, geduld en begrip kwalificeren de directeur, mevrouw KOVACEVIC, die ik hartelijk dank. Ik zal haar zeker aanbevelen aan mijn kennissen als ze op zoek waren naar een oplossing voor een financieel probleem dat identiek was aan het mijne.   E-mail executive advisor: financijasnakovacevic@gmail.com

Foto’sDiensten | Schoonmakers en Glazenwassers Circuit, verblijf in een clubhotel of cruise, een eer om te reizen zoals je wilt.

 

 
Source link