Garmin | Forerunner 945 Tri Bundel | Blauw per stuk – Nederland


De Garmin Forerunner 945 is een zeer veelzijdig multisporthorloge voor triathleten en alle multisporters die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen.
Dit geavanceerde model van Garmin is de opvolger van de 935 en is de ideale partner om je statistieken bij te houden en effectief te trainen.

De Garmin Forerunner 945 Tri-Bundle is een pakket wat bestaat uit:

 ● Garmin Forerunner 945 multihorloge.
 ● Een blauwe en zwarte polsband.
 ● De HRM-Tri hartslagmeter.
 ● De HRM-Swim hartslagmeter.

De HRM-Tri hartslagmeter is speciaal ontwikkeld voor triatleten, om zowel tijdens het lopen, fietsen als tijdens het zwemmen de hartslag accuraat te meten. De HRM-Swim is gericht op de zwemtrainingen, deze HRM-Swim is bestand tegen de chemicaliën uit het zwembad en biedt extra grip om de borstkas, om te verzekeren dat de hartslagmeter blijft zitten tijdens het afzetten tegen de zwembadrand onder water.

Muziek en connectiviteit
De Forerunner 945 Music is te verbinden met je account van Spotify of Deezer. Zo kun je altijd je favoriete muziek streamen. Ook kun je tot 1000 nummers opslaan op je horloge zelf, voor het geval je je telefoon niet mee wilt nemen tijdens je run en je toch muziek wilt luisteren.

GPS en navigatie
Naast een geïntegreerde GPS-functie staat de Garmin Forerunner 945 in verbinding met GLONASS en GALILEO satelliet signalen. Zo weet je altijd zeer nauwkeurig waar je je bevindt en hoe ver en snel je loopt, of je nu over trails loopt of in de stad. Je leest gemakkelijk van het horloge af hoe je je loopt of rijdt met de full-colour navigatiekaarten.

Hartslag en mogelijkheden
De Forerunner 945 meet je hartslag via een geavanceerde polsmeting of via de meegeleverde hartslagbanden. Naast het meten van je hartslag meet het horloge ook VO2 Max, hersteltijd, je anaerobe en aerobe trainingsdrempels, je trainingseffect en nog vele andere belangrijke informatie die bijdragen aan effectieve training. Denk ook aan paslengte, een versnellingsmeter en grondcontact. Tevens meet het horloge je Training Load Balance. Hierbij wordt variatie in trainingsintensiteit gemeten.

Activiteitenprofielen
De Garmin Forerunner 945 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor onder andere triathlon, hardlopen, fietsen, zwemmen, crosstraining en meer. Via de Garmin Coach applicatie heb je toegang tot verschillende, gepersonaliseerde trainingsschema’s.

Garmin Pay
Een andere handige functie van de Garmin Forerunner 945 is Garmin Pay. Mocht je onderweg ergens willen stoppen, geeft het je de mogelijkheid met je horloge te betalen, waardoor je je pinpas en cash geld thuis kunt laten.

Veiligheid
Het sporthorloge draagt ook bij aan je veiligheid. De geheel nieuwe applicatie geeft je de mogelijkheid contactgegevens toe te voegen die bericht krijgen in geval van nood. Je kunt handmatig of automatisch je real-time locatie door laten geven. De ingebouwde ongeval-detectie stuurt automatisch de gegevens door naar de door jouw gekozen personen.

De batterij van de Garmin Forerunner 945 gaat in smartwatch modus ongeveer 2 weken mee. In GPS modus met muziek gaat de batterij ca. 10 uur mee, zonder muziek met GPS 40 uur en in Ultratrac modus gaat de batterij van het horloge 60 uur mee. De batterij is gemakkelijk op te laden via een bijgeleverde USB kabel.

Eigenschappen:

 ● Inclusief 2 setjes polsbandjes, HRM-Tri en HRM-Swim hartslagmeters
 ● Luister muziek via o.a. Spotify en Deezer
 ● Luister muziek direct vanaf je multisporthorloge
 ● Ruimte voor ongeveer 1000 muzieknummers
 ● Geïntegreerde GPS
 ● Navigatie via GPS, GLONASS en GALILEO
 ● Full-colour navigatiekaarten
 ● Live tracking
 ● Garmin Pay
 ● Smart Coaching
 ● Incident Detectie
 ● Connect IQ store voor het personaliseren van de sporthorloge
 ● Batterij: 2 weken zonder GPS, 40 uur met GPS zonder muziek, 10 uur met GPS en muziek
 ● Waterbestendig tot 50 meter
 ● Afmetingen: 47 x 47 mm
 ● Gewicht: 50 gram
 ● USB oplaadbaar

Gratis verzending vanaf EUR 35,00 – Kleding bedrukken mogelijk – 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0753759228200
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Garmin
 ● SKU (eigen artikel code): 010-02063-11
 ● Import prijs: € 649,00

Bekijk de website van de adverteerderSource link