Handboek meditatie – Deepak Chopra


Omschrijving:

Handboek meditatie – Deepak Chopra – Leer bewuster en lichter te leven – ‘Ga zitten, stop en kom eerst eens tot jezelf.’

Handboek meditatie – Deepak Chopra Leer bewuster en lichter te leven

‘Ga zitten, stop en kom eerst eens tot jezelf.’

Leer bewuster en lichter te leven

Meditatie opent de weg naar een rustige geest. Je bewustzijn wordt open en vrij, je komt beter tot besluiten, en je zorgen en angst verminderen. In dit boek begeleidt Deepak Chopra je bij de beoefening van meditatie. Of je nu een beginner bent, een scepticus of op zoek naar een nieuwe benadering van stilte.

Wat Chopra’s Handboek je onder andere biedt:

  • een eenvoudig meditatieprogramma van 7 dagen
  • 52 mantra’s
  • onderzoekresultaten naar het effect van meditatie op je leven.

Deepak Chopra stond aan de wieg van de huidige populariteit van meditatie. In dit boek staan zijn beste lessen uit de afgelopen 30 jaar.

Deepak Chopra (geboren in India) heeft als een van de eersten oosterse wijsheden op grote schaal naar het Westen gebracht. Eerst als arts, daarna op het gebied van meditatie en yoga. Hij is auteur van vele succesvolle boeken.

Deepak Chopra, MD, FACP, is oprichter van de Chopra Foundation, een non-profit organisatie voor onderzoek naar welzijn en humanitarisme, en van Chopra Global, een modern gezondheidsbedrijf werkzaam op het raakvlak van wetenschap en spiritualiteit. Hij is een alom gerespecteerd pionier op het gebied van integratieve geneeskunde en persoonlijke transformatie. Dr. Chopra is klinisch professor huisartsgeneeskunde en volksgezondheid aan de University of California, San Diego, en als senior wetenschapper verbonden aan de Gallup Organization. Hij is de auteur van meer dan 89 boeken, waaronder meerdere New York Times bestsellers, die in meer dan 43 talen zijn vertaald. Zijn negentiende boek, de internationale besteseller Metahuman: Unleashing Your Infinite Potential (Harmony Books), onthult hoe we onze huidige beperkingen kunnen overstijgen om toegang te krijgen tot een veld van onbeperkte mogelijkheden. Time Magazine noemde dr. Chopra ‘een van de top-100 helden en iconen van de eeuw’.

Nederlands | 9789021578286 | 240 pagina’s

www.kosmosuitgevers.nl – Kosmos Uitgevers. – Utrecht/Antwerpen – 240 pagina’s

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 9789021578286
  • Levering: Verzenden
  • Import prijs: € 22,50Source link