Je baby ontdekt de wereld


Omschrijving:

Je baby ontdekt de wereld
Ewald Vervaet
9789026920981

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

Op de groei steltje in staat de psychologische ontwikkeling van je kind vanaf de geboorte tot anderhalf jaar te volgen. Vaak schatten ouders hun kind te hoog in. Zo denk je misschien datje kindje al met een paar weken helemaal als moeder of als vader accepteert wanneer hij door je wiegeliedje in slaap valt. Hij reageert echter niet op jou als persoon maar op je stem, op het ritme van het liedje en op het wiegen. Of je wilt je kind een onvergetelijke eerste verjaardag geven door al je vrienden uit te nodigen. Als het bezoek weg is, is hij onuitstaanbaar: al dat bezoek is nu veel te veel voor hem en cadeautjes zeggen hem nog helemaal niets. Door dit boekje kun je dit soort situaties herkennen en voorkomen. Sommige proefjes zullen je inspireren tot spelletjes waar jullie volop van genieten. Als je je waarnemingen opschrijft, hebben jij en je kind daar later een leuke herinnering aan.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789026920981
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: Ewald Vervaet
  • SKU (eigen artikel code): 373900518Source link