Pizzaoven met keramische stenen plaat Ø32cm en kijkvenster,… – Nederland


 ● Pizzaoven met twee verwarmingselementen
 ● Maximaal. 400°C, instelbaar
 ● Keramische stenen plaat Ø 32 cm en kijkvenster
 ● Thermostaat, timer, alarm en voorverwarmfunctie
 ● Voor pizza’s, brood, gebak, koekjes, vlees, enz.

 

 

Deze pizzaoven met keramische stenen plaat is ruim voldoende als je een perfecte knapperige pizza wilt eten. Zo heb je een optimaal bakproduct in je eigen keuken. Geniet van de pizza zoals hij in je favoriete pizzeria zou zijn bereid, maar in feite is hij zelfgemaakt – vers, smakelijk en smaakvol.

De pizzaoven bereikt in enkele minuten een temperatuur van maximaal 400 °C. Het is het onderste en bovenste verwarmingselement en de handige voorverwarmfunctie die ervoor zorgen. De temperatuur kan worden aangepast en aangepast afhankelijk van het te bakken product. Deze compacte oven kan namelijk ook worden gebruikt voor het bakken van brood en broodjes, tarte flambees, platte koeken, cakes en koekjes, patat, kastanjes of vlees.

Om gelijke tred te houden met een professionele oven is de pizzaoven voorzien van een keramische stenen plaat. Dit bord heeft een diameter van 32 cm en zorgt ervoor dat het deeg niet te zacht wordt of niet verbrandt. De steen neemt namelijk het overtollige vocht van het deeg op en slaat de warmte van de oven op die deze gelijkmatig afgeeft zodat de pizzabodem krokant wordt. Na ongeveer 15 minuten is de zelfgemaakte pizza al gaar en heeft een diepvriespizza normaal gesproken een baktijd van zes tot acht minuten.

Om het bakproces optimaal in te stellen en alle parameters in de gaten te houden, beschikt de pizzaoven niet alleen over een thermostaat, maar is hij ook voorzien van een 30 minuten timer en een signaallampje. Bovendien kan het bakproces op elk moment door het observatievenster worden gevolgd zonder dat de pizzaoven hoeft te worden geopend.

 ● Meer dan 1.500 producten scherp geprijsd!
 ● Levertijd: 2-3 werkdagen
 ● Gratis verzending vanaf €25 (Verzendkosten NL €6,95 – BE €5,95)
 ● Diverse betaalmethoden (Ideal, PayPal, Bancontact, Sofort en creditcards)

Bezoek snel onze website!
 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 7446022267237
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Variatics
 ● SKU (eigen artikel code): 62880

Bekijk de website van de adverteerderSource link