Remet electrische haardhout hakselaar – NederlandDe Remet RPE-120 haardhout hakselaar is een motorisch-aangedreven haardhout hakselaar. De machine wordt door een 11kw electrische motor aangedreven, afkomstig van het Nederlandse Omec Motors. Deze motor werkt op een 3-Fazowe 400V 50Hz. Deze hakselaar stelt u in staat om takken en boompjes met een dikte van 100mm met het grootste gemak te snijden. Zodoende hoeft u deze takken en bomen niet te versnipperen en hoeft u deze niet met de hand in stukken te zagen. 

De Remet RPE-120 kan uitgebreid gepersonaliseerd worden zodat deze perfect bij uw wensen aansluit. Zo biedt de machine de mogelijkheid tot uitbreiding van het chassis. Het standaardmodel heeft een chassis zonder wielen, deze kan uitgebreid worden naar het standaard-transportmodel. Dit model is van 2 wielen met banden en twee zwenkwielen voorzien zodat u de machine gemakkelijker kan verplaatsen.

U kunt ook voor het offroadchassis kiezen. Bij deze uitvoering staat de machine op vastgelast chassic met vier wielen met banden en een aanhangerkoppeling met steunwiel. Aan de andere zijde bevindt zich een vangmuil met trekhaakkogel.

De Remet RPE-120 hakselaar stelt u in staat om verschillende soorten hout te snijden. Zo kunt u zacht hout tot 100mm, hardhout tot 80mm en gedroogd hardhout tot 70mm in kleinere stukken hakselen. U kunt hierbij kiezen voor een hakselsysteem met 6 of 8 messen. In beide gevallen heeft de machine dezelfde prestaties, echter verschillen de gesneden blokken ietwat van formaat. Met de 6 messen kunt u houtblokken in stukken van 8 tot 15cm hakken. Bij de variant met 8 messen betreft dit 5 tot 10cm.

Bij de hakselaar kunt u voor een transportband kiezen. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, namelijk de 230cm x 25cm en de 300cm x 25cm. Deze transportbanden stellen u in staat om big bags automatisch te vullen tijdens het hakselen. Deze transportband met een lengte van 230cm x 25 is hierbij opklapbaar, wat goed van pas komt tijdens transport..

Ook kunt u, met of zonder transportband, voor vultrechters kiezen. Zo kunt u een zak aan de trechter bevestigen, waarna deze automatisch gevuld wordt met het gesneden hout. Deze vultrechter is als enkel of als dubbel model verkrijgbaar. Bij het dubbele model kunt u twee zakken tegelijk vullen.

Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

 ● Professioneel advies,
 ● Meer dan 60 jaar ervaring,
 ● Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
 ● Levering in Nederland en België,
 ● Levering voor slechts €60,- per bestelling.

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 3500270025
 ● Type: Overige typen

Bekijk de website van de adverteerderSource link