Xbox One X 1TB te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


De Xbox One X is de meest krachtige console met 40% meer vermogen dan de Xbox One S. De console maakt het 4K gaming écht mogelijk. Games spelen beter op Xbox One X. Ze zien er fenomenaal uit en laden snel. Geniet van vloeiende 4K gameplay, zelfs op een 1080p scherm. De console heeft 6 teraflops grafische rekenkracht (GPU), 320 GB per seconde geheugensnelheid en 8 CPU cores. Uiteraard speel je ook de beste line-up van Xbox One, Xbox 360 en originele Xbox klassiekers op Xbox One X.

Verbeterde console
De 8-core Custom AMD CPU heeft een snelheid van 2,3GHz voor een verbeterde AI, realistischere werelden en vlottere interacties tijdens het spelen.
Een GPU met 6 teraflops zorgt voor 4K-omgevingen en karakters die realistischer zijn dan ooit, met nog meer details en vlottere animaties. Grafische beelden in het spel zijn sneller en meer gedetailleerd met een geheugenbandbreedte van 326 GB/sec, zodat je steeds in het momentum blijft tijdens het gamen.

Alle Xbox One accessoires werken ook op Xbox One X, zodat je je favoriete controller kan blijven gebruiken. Het
tijdperk van échte 4K gaming is eindelijk aangebroken.

Kenmerken:

  • 4K Ultra HD Blu-ray™ & streaming en High Dynamic Range-technologie (HDR)
  • 1TB opslagruimte
  • Draadloze controller met grip, Bluetooth Accu en lader.
  • HDMI Kabel.

 

  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd (games dienen gesealed te blijven). Je kunt een product dan zonder motivatie terugsturen. De 14 dagen gaan in op het moment dat het pakketje bezorgd is. Zorg dat je voorzichtig met het product en de verpakking omgaat zodat je het product in dezelfde staat kunt terugsturen.

Reageer nu!Source link