Zielskracht – Nederland – Koopplein.nl


Zielskracht
Annemarie Sips, Annemarie Sips
9789081783644

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 3. Jaar: 2016. Taal: Nederlands.

DE ROMAN ZIELSKRACHT IS EEN BOEK WAARIN JE DE LIEFDE VINDT! De verandering en de snelle tijd van nu vraagt om radicale keuzes. De lezer van dit boek vindt herkenning, moed en vertrouwen tijdens het lezen. Veel mensen zitten met hun gevoel in de knoop en zijn op zoek naar liefde en invulling van hun leven. Is er echt een lot? Bestaat toeval? En hoe leef je verder als je een cruciale fout maakt of midden in een uitzichtloze situatie zit? Het enige wat je kunt doen is op zielskracht verder. Leef je verlangen en luister naar je hart! De roman is beschreven vanuit het gevoelsleven van Sara en vanuit de gedachtegang van Rick. Zij zijn een getrouwd stel die vanuit hun oude situatie in een rollercoaster van emoties terechtkomen. Zal de ware liefde hun kunnen redden? De inschrijving via een datingsite brengt Sara in een rollercoaster van emoties. Ze ontmoet Alexander waarmee ze op zoek gaat naar haar zieke vader. Ze krijgt tekens van haar overleden moeder die haar de weg wijst. Het vertrouwen van Rick wordt op de proef gesteld. Hoe gaan ze om met de littekens op hun ziel? Rick, de zakenman, heeft een geheel andere kijk op situatie dan de gevoelige, emotionele Sara. Zo worden aan beide kanten nieuwe inzichten opgedaan, waardoor de moed ontstaat om verder te gaan. Bijzonder aan dit boek is dat de inzichten die je opdoet tijdens het lezen toepasbaar zijn in je eigen leven. Over de Auteur: Annemarie Sips is levenscoach en expert in het begeleiden van mensen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789081783644
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Annemarie Sips, Annemarie Sips
 ● SKU (eigen artikel code): 451400622

Bekijk de website van de adverteerderSource link